Home Binary Options Online AMZN Slides After Earnings Miss, Q2 Warning - Schaeffer Investment Research

AMZN Slides After Earnings Miss, Q2 Warning – Schaeffer Investment Research


Andelarna i Amazon.com, Inc. (NASDAQ: AMZN) är ner 8,2% för att handla kl 2 271 $, efter att e-handelsgiganten rapporterade resultatet för första kvartalet på 5,01 dollar per aktie, vilket kom lägre än Wall Street $ 6,25 uppskattning. Företagets rapporterade intäkter på 75,45 miljarder dollar överskred emellertid uppskattningarna. Företaget förutspår också en möjlig förlust under andra kvartalet – det första på fem år – mitt i planerna att spendera över 4 miljarder dollar som svar på coronavirus-pandemin.

Trots Amazons dystra utsikter lyfte inte mindre än 15 analytiker sina prismål, inklusive UBS och J.P Morgan Securities, som båda höjde sina uppskattningar till 3 000 dollar. De flesta medlemmar i mäklargruppen är redan överväldigande hausse på AMZN. I själva verket av de 30 som täcker beståndet anser man att det är ett “håll”, medan resten säger “köp” eller bättre. Genom att överensstämma med detta ligger konsensus 12-månaders målpriset på 2 635,89 dollar till en premie på 15,4% till dess nuvarande nivåer.

Dagens plummet kommer bara en dag efter att FAANG-namnet noterade ett rekordhögt värde av $ 2 475, som slutade april med en nästan 27% månadsvinst. Och medan dagens dragkraft sätter tillbaka kapitalet nära sina början av aprilnivåer, håller det 20-dagars glidande genomsnittet några av dessa förluster i schack.

Under tiden pågår massor av anmärkningsvärda alternativ för AMZN idag. Vid den sista kontrollen har över 156 000 samtal och 135 000 insatser korsat bandet, vilket är dubbelt så hög som den genomsnittliga intradagsvolymen och sitter i den 98: e percentilen i sitt 52-veckors intervall. De två mest populära kontrakten idag är den veckovisa 05/01 2.300- och 2250-strejken, med över 18.000 satsningar som byter hand mellan de två och nya positioner som öppnas vid båda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read