Home Binary Options Online Analytiker navigerar på Expedia-aktien efter Q1-rapport - Schaeffers investeringsforskning

Analytiker navigerar på Expedia-aktien efter Q1-rapport – Schaeffers investeringsforskning


Andelarna i Expedia Group Inc (NASDAQ: EXPE) har minskat med 1,5% vid 78,40 dollar vid den senaste kontrollen, efter att företaget rapporterade större än förväntade förluster för första kvartalet för aktier. Företaget tillkännagav emellertid också en intäktsslag och förutspådde en återhämtning för maj när avbokningarna stabiliseras. Efter nyheterna chimade analytiker in med något blandad känsla. Inte färre än åtta analytiker lyftte sina prismål, inklusive Deutsche Bank till 112 $ från 87 $, medan två sänkte deras, inklusive Evercore ISI till 85 $ från 130 $, med en extra nedgradering till “i linje” från “överträffa.”

När vi kom till idag kallade 12 av 19 analytiker EXPE för ett litet “håll” -värde, medan de återstående sju sa “starka köp.” Samtidigt ligger det 12 månaders konsensusprismålet på $ 95,74 till en premie på 24,6% till nuvarande nivåer.

Med tisdagens tjurgap, som tappade sitt 60-dagars glidande medelvärde, i bakifrån, tävlar EXPE nu med tryck runt 80 $ -regionen, som är hem till dess början av mars, lågbördsgapen. Det har varit en långsam stigning högre för resebeståndet, som har lyckats klara av 34,8% under den senaste enmånadersperioden, även om det fortfarande försvinner under dess årliga tillåtna utbrott med 28% underskott.

I alternativet gropar, har puts plockat upp i popularitet. Vid International Securities Exchange (ISE), Cboe Options Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX) har 1.04 försäljningar köpts för varje samtal de senaste tio dagarna. Detta förhållande ligger i den 82: e percentilen i sitt årliga intervall, vilket tyder på att aptiten för baisseartade satsningar är högre än vanligt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read