Home Binary Options Online Bull Notes Trigger Royal Caribbean Stock Surge - Schaeffer Investment Research

Bull Notes Trigger Royal Caribbean Stock Surge – Schaeffer Investment Research


Andelarna i Royal Caribbean Cruises Ltd (NYSE: RCL) är upp 7,4% för att handla till $ 43,66 idag, efter att ha fått en pris-höjning till $ 52 från $ 48 från Stifel, och en inledande av täckning på Credit Suisse av “överträffa” tillsammans med ett $ 67 prismål. Medan branschkamrater fortsätter att kämpa tack vare koronavirusrelaterade lockdown-åtgärder, spekulerar Wedbush-analytiker James Hardiman att RCL är i en bättre position ekonomiskt. Royal Caribbean Stock står dock fortfarande inför ett underskott på 67,2% per år.

Med tanke på det nuvarande ekonomiska klimatet kring kryssningssektorn är det ingen överraskning att RCL har led på listorna. Trots detta har kapitalet nyligen funnit stöd vid 60-dagars glidande medelvärde. Förutom i början av januari förblev trendlinjen väl över huvudet; RCL har emellertid lyckats stänga ovanför den två gånger under den senaste veckan och är på väg att göra det igen idag.

All denna åtgärd har majoriteten av analytiker som staplas på Royal Caribbean-aktien optimistiskt. Av de 12 i täckningen, sju sport ett “starkt köp.” Omvänt, fyra betyg RCL en lunken “håll”, och bara en chimed in med en “sälja.” Samtidigt är det överenskomna 12-månadersprismålet på $ 63,93 en jättestor premie på 46,1% till dagens nivåer. Om denna premie fortsätter att stiga, kan den signalera några prissänkningar inom en snar framtid.

Mer optimism lindas upp när Royal Karibias alternativgropar hoppar av aktivitet. Över 35 000 samtal har bytt händer idag, nästan dubbelt så mycket som det genomsnittliga intradagsmängden. Ett av de mest populära kontrakten ser ut att vara samtalet den 45 maj, där nya positioner öppnas.

Slutligen bör optionshandlare se mot RCL: s attraktivt prissatta premie, som enligt Schaeffer Volatility Index (SVI) på 95% ligger i den 25: e percentilen i sitt årliga sortiment. Det är emellertid värt att notera att kapitalet har varit mer instabilt än väntat under de senaste 12 månaderna. Detta är baserat på Schaeffer’s Volatility Scorecard (SVS) på 82 (av 100).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read