Home Binary Options Online Cannabis Stock Rally Cut kort efter nedgradering - Schaeffer Investment Research

Cannabis Stock Rally Cut kort efter nedgradering – Schaeffer Investment Research


Andelarna i Aurora Cannabis Inc (NYSE: ACB) är nere 4,4% för att handla till $ 16,44 idag, efter att Jefferies nedgraderat eget kapital till “underpresterande” och höjde sitt kursmål till 10 $ från 8,40 dollar. Analysen i täckningen köper inte aktiens nyligen ökade eftervärv, och noterar “CBD-utrymmet upplever betydande motvind för närvarande.”

Majoriteten av analytikerna är fortfarande spetsiga runt Aurora Cannabis-beståndet. Av de 17 i täckningen, 11 sportar en ljumma “håll.” Men konsensus 12-månaders prismål på $ 19,12 klockor i en hög 16% rabatt till nuvarande nivåer, vilket kan signalera prismål nedskärningar för ACB inom en snar framtid.

På listorna har ACB lidit under stora delar av det senaste året. Efter att ha bottnat till 5,30 dollar – den lägsta nivån på fyra år – den 14 maj, började Aurora Cannabis-aktien att arrangera ett comeback. Nu uppåt med 211% från den sprickan, har säkerheten funnit körning först i sitt 120-dagars glidande medelvärde – en trendlinje som fungerade som en motståndsnivå redan i juni 2019.

Det finns en anmärkningsvärd mängd aktivitet som förekommer i Aurora Cannabis: s optioner. Över 36 000 placeringar har bytt händer idag, två gånger det genomsnittliga intradagsmängden. Ett av de mest populära kontrakten ser ut att vara den veckovisa 15-strejken med 15-strejker, där nya positioner öppnas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read