Home Binary Options Online Comcast Stock Dips on Revenue Miss, Q2 Warning - Schaeffer Investment Research

Comcast Stock Dips on Revenue Miss, Q2 Warning – Schaeffer Investment Research


Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) tillkännagav vinst för första kvartalet på 71 cent per aktie, högre än Wall Street beräknade 68 cent per aktie. Men de rapporterade intäkterna på 26,66 miljarder dollar kom lägre än analytikernas uppskattade 26,75 miljarder dollar. Företaget varnade också för att coronavirus kunde tynga på filmer, temaparker och reklam under andra kvartalet. Vid den senaste kontrollen är CMCSA nere 4,2% för att handla till 37,38 $.

CMCSA kämpar för att återhämta sig den 23 mars, en årlig lågpris på $ 31,70. Aktien avvecklades nyligen av 60-dagars glidande medelvärde, med $ 39-nivån också fungerar som ett tak på listorna. Medan säkerheten ser en 8% månadspopp, är kapitalet fortfarande nere med 17,2% året innan.

Även om dagens rapport inte har väckt mycket analytikerprat, är majoriteten av mäklargruppen ganska hausse, med 12 av 18 som har ett “köp” eller bättre betyg, och de återstående sex ger CMCSA ett litet “grepp”. Samtidigt är det 12 månaders konsensusprismålet på 45,39 $ en premie på 22,7% till nuvarande nivåer.

Alternativshakarna har också varit förvånansvärt optimistiska. Vid International Securities Exchange (ISE), Cboe Options Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX) köptes 6,49 samtal för varje försäljning under de senaste tio dagarna. Detta förhållande ligger i den 91: e percentilen i sitt årliga intervall, vilket tyder på att aptiten för samtal är mycket högre än vanligt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read