Home Binary Options Online CVS-aktie ser ut att bryta ut inför intäkterna - Schaeffer Investment Research

CVS-aktie ser ut att bryta ut inför intäkterna – Schaeffer Investment Research


Andelarna i CVS Health Corp (NYSE: CVS) har ökat med 2,5% idag, senast sett på 61,45 dollar, före hälsovårdsgigantens resultatrapport för första kvartalet, som är ute före öppet i morgon. Nedan dyker vi djupare in i företagets resultathistoria och varför optionshandlare kan vara i butik för mycket av samma sak.

På listorna är det lite lerigt för CVS-aktier, nu ner 17,4% året innan, trots en 4% kvartalsvis vinst. Under de senaste tre veckorna har aktierna dansat runt $ 62 nivån och fått stöd vid det tidigare resistenta 50-dagars glidande genomsnittet. Dessutom sitter kapitalet strax under sitt 60-dagars glidande medelvärde, en trendlinje som aktien stängde över stora delar av förra veckan men har misslyckats med att fånga sedan dess.

Analytiker är ganska optimistiska när det gäller CVS-aktier. Av de 16 i täckningen, 10 betygsätter det ett “starkt köp”, utan “säljer” på böckerna. Samtidigt är konsensus 12-månaders-målpriset på 78,22 $ en fin 27,2% premie till aktiens nuvarande nivåer, vilket innebär att CVS är mogna prismål sänks om det snubblar ut ur intäktsbekännelsen.

Ändå med tanke på de senaste två åren har aktien en solid historik efter kvartalsrapporter. Av de åtta tidigare rapporterna har fem varit positiva, inklusive en 7,5% uppgång i augusti. Säkerheten är i genomsnitt en svängning på 4,9%, oavsett riktning, dagen efter de senaste åtta rapporterna, och den här gången prissätter optionerna i en skift på 8,2%, oavsett riktning.

I optionerna är CVS-sportens 50-dagars samtal / säljvolym på 3,16 vid International Securities Exchange (ISE), Cboe Options Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX). Detta förhållande ligger högre än 91% av alla andra avläsningar de senaste 12 månaderna, vilket tyder på en mycket hälsosammare aptit för långa samtal de senaste 10 veckorna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read