Home Binary Options Online Disney Drops Powerhouse Status Mid Pandemic - Schaeffer Investment Research

Disney Drops Powerhouse Status Mid Pandemic – Schaeffer Investment Research


Underhållning och temapark mogul Walt Disney Co (NYSE: DIS) har gått tillbaka från sin normala status “powerhouse” mitt i coronavirus-pandemin, tvingat stänga alla temaparker över hela världen och stoppa produktionen på filmer och tv-serier. Denna avlämning har utlöst säkerheten att falla tillbaka under dess marknadsvärde på 200 miljarder dollar och bryta under dess glidande medelvärde på 1 000 dagar. DIS träffade en femårig låga på $ 79,07 den 18 mars och har nu tappat 24% år till dags, vilket gör det till en idealisk tid att satsa på aktiens nästa ben lägre.

Det finns gott om analytikeroptimism som fortfarande cirkulerar, med 10 av 18 som täcker företag som har ett “köp” eller en bättre rekommendation. Om den ökade optimismen skulle slappna av kan det innebära ett ännu större bakslag för Walt Disney-aktien inom en snar framtid.

Efter att ha rapporterat intäkter än mindre än förra veckan fortsätter Disneys implicerade volatilitet (IV) att sjunka. IV: s prissätts nu i den 20: e percentilen i årsklass, eller på ett annat sätt, IV: s på DIS har varit högre 80% av tiden under det senaste året. Slutligen har vår rekommenderade försäljning en hävstångsgrad på minus 6,6 och kommer att fördubblas med en nedgång på 12,9% i den underliggande aktien.

Prenumeranter på Schaeffers rekommendationstjänst för Weekend Trader-optioner fick denna DIS-kommentar på söndag kväll, tillsammans med en detaljerad rekommendation för handel – inklusive kompletta in- och utreseparametrar. Läs mer om varför Weekendhandlare är en av våra mest populära tjänster för handel med alternativ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read