Home Binary Options Online Dropbox Calls Pop as Earms Loom - Schaeffer Investment Research

Dropbox Calls Pop as Earms Loom – Schaeffer Investment Research


Även när veckan avtar, finns det fortfarande massor av intressanta namn som är redo att gå in i inkomstkonfessionellt. Ett spännande företag är Dropbox Inc (NASDAQ: DBX), med oro för fildelning och lagring inställd för att rapportera resultatet för första kvartalet efter avslutningen ikväll. Inför evenemanget kommer DBX-alternativhandlare ut i hopskott.

Vid middagstid har 29 000 Dropbox-samtal redan bytt hand, 21 gånger det genomsnittliga intradagbeloppet och 15 gånger antalet omsatta försäljningar. Ledningen är 23 maj-samtalet, med 24-samtalet i samma serie nära bakom. Nya positioner öppnas hos de förstnämnda, så köpare av detta kontrakt förväntar sig att ett pop-up-post från DBX kommer att övergå till 15 maj, då optionerna löper ut.

När vi ser tillbaka på de senaste två åren har aktien en hackig historia efter kvartalsrapporter. Av de åtta tidigare rapporterna har fem varit negativa, inklusive en svängning på 12,8% i augusti. Men tillbaka i februari steg Dropbox-aktien med 20% efter vinsten. Säkerheten var i genomsnitt en svängning på 7,9%, oavsett riktning, dagen efter de senaste åtta rapporterna, och den här gången prissätter valmöjligheterna i en mycket större skift på 17,6%.

Denna förkärlek för samtal är dock inget nytt. Under de senaste tio dagarna har 8 616 samtal bytt ut händer jämfört med 2 685 satsningar. Genom att gräva djupare är samtalet den 20 maj hemma för att öka det öppna intresset med en stor marginal, och det ovannämnda samtalet den 24 maj är den största ökningen av det öppna intresset under denna tidsram.

Dropbox-aktien – som är upp 5% idag för att handla till $ 21,38 – har en stabil 19% -förmögenhet under 2020, med de senaste nackdelarna i det stigande 20-dagars glidande medelvärdet. Det är ingen överraskning då att det finns optimism bland mäklargruppen, med sju av nio rating DBX ett “köp” eller bättre. Och kort ränta verkar också ha torkat – en minskning med 26% under den två senaste rapporteringsperioden – och står för en liten 4,7% av kapitalets totala tillgängliga flottör.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read