Home Binary Options Online FireEye-aktien ser översvämningar av optioner - Schaeffer Investment Research

FireEye-aktien ser översvämningar av optioner – Schaeffer Investment Research


Andelarna i FireEye Inc (NASDAQ: FEYE) har ökat med 3,2% vid 11,84 $ vid den senaste kontrollen. Stigande stigning på listorna sedan rekordläggen på $ 7,54 den 17 mars, har mjukvaruföretaget fått stöd vid det 30-dagars glidande genomsnittet när det kämpar för att tippa regionen $ 12. Under den senaste månaden har FEYE en 11,4% vinst.

Alternativspelare satsar också på FEYE i dag med 52 000 samtal över bandet jämfört med 1 700 insatser – två gånger den vanliga dagliga volymen. Överlägset mest populärt är det veckovisa 5/29 12-strekssamtalet, där nya positioner öppnas, följt av 11,5-samtalet i samma serie, som också råkar vara den övre positionen för öppen intresse.

Med tanke på detta har de senaste 10 dagarna 28,34 samtal köpts för varje försäljning på International Securities Exchange (ISE), Cboe Options Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX), som ligger högre än 83% av avläsningarna från det senaste året.

Trots detta, och aktien som tittar på sin andra månadsvinst, har det korta intresset ökat 52% under de senaste två rapporteringsperioderna till 13,25 miljoner aktier. Dessa pessimistiska positioner utgör 6,2% av aktiens tillgängliga flottör och det skulle ta nästan tre dagar att täcka med FEYE: s genomsnittliga handelstakt.

Analytikerens känslor är blandade, med åtta av 15 analytiker som täcker ett “köp” eller bättre, och de återstående sju på ett ljummet “håll” betyg. Samtidigt är det 12 månaders konsensusriktpriset på $ 13,79 $ en premie på 16,2% till nuvarande nivåer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read