Home Binary Options Online Intäkter Miss Knocks HD From Record Highs - Schaeffer Investment Research

Intäkter Miss Knocks HD From Record Highs – Schaeffer Investment Research


Home Depot Inc (NYSE: HD) aktien sjunker lägre i morse efter att återförsäljaren av hemförbättringar publicerade intäkterna från första kvartalet som missade analytikernas uppskattningar, efter att företaget använde mer än 850 miljoner dollar på fördelar för anställda för att säkerställa att dess butiker och lager, som bedömdes nödvändiga, hölls igång under koronaviruslåset . Medan Home Depots intäkter slog analytikernas uppskattningar, är säkerheten ner 1,7% för att handla till 241,25 $.

Detta kommer bara en dag efter att HD nått en höjdpunkt på 248,32 dollar, vilket knappt försvann sin slut i februari. Aktien har lagt till över 71% sedan den 18 mars, treårslånga på $ 140,63, med flera tillbakagång av det 10-dagars glidande genomsnittet – en trendlinje som säkerheten fortfarande handlar norr om i morse.

Mamma är ordet bland mäklare i morse, även om de flesta analytiker för närvarande lutar hausse. Av de 21 i täckningen säger 13 “köp” eller bättre, medan åtta säger “håll”. Konsensus 12-månadersprismålet på 235,38 $ är under tiden en 2,3% rabatt på gårdagens slut.

På andra håll är alternativspelarna också lite mer optimistiska. Under de senaste tio dagarna har 1,87 samtal köpts för varje försäljning på International Securities Exchange (ISE), Chicago Board Options Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX). Detta förhållande ligger högre än 70% av alla andra avläsningar från det senaste året, vilket betyder att spelare har haft en lättare aptit för större än vanligt för långa samtal för sent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read