Home Binary Options Online Johnson & Johnson drar kontroversiellt babypulver - Schaeffers investeringsforskning

Johnson & Johnson drar kontroversiellt babypulver – Schaeffers investeringsforskning


Blue-chipets andelar Johnson & Johnson (NYSE: JNJ) har ökat med 0,6% för att handla till $ 149,93, efter att företaget drog sitt kontroversiella talkbaserade babypulver – föremål för stämningar de senaste två åren – från amerikanska och kanadensiska marknader. Credit Suisse är otrolig av nyheterna, och beror på att den bara utgör 0,2% av sin nordamerikanska försäljning.

Johnson & Johnson-beståndet har förblivit något stabilt under coronavirus-pandemin. Nu upp 8% jämfört med för ett år sedan, är JNJ inom synhåll av den 23 april hela tiden höga handelsnivå på $ 157, och har hittat vägledning om listorna från sitt 20-dagars glidande medelvärde. En ytterligare stödnivå kan hittas på aktiekapitalets hittills jämställda nivå för avdrag, som har fungerat som golv under de senaste tre veckorna.

Allt detta har lämnat analytiker med en god mängd optimism kring Johnson & Johnson-aktien. Av de 16 i täckningen anser 12 mäklare att det är ett “köp” eller bättre, medan de återstående i täckningssporten är ett “håll”, utan “säljer” i sikte. Dessutom ligger det konsensus 12-månadersprismålet på $ 164,17 till en rabatt på 10,2% till nuvarande nivåer och i rekordhögt territorium.

I alternatörerna kör samtal showen. JNJ: s 10-dagars samtal / säljvolym på 2,50 på International Securities Exchange (ISE), Cboe Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX), ligger i den upphöjda 84: e percentilen i sitt årliga intervall. Detta innebär att aptiten för korta samtal är mycket hälsosammare än vanligt.

Den goda nyheten för optionshandlare är att JNJ-alternativ är attraktivt prissatt för tillfället. Aktiens Schaeffer’s Volatility Index (SVI) på 22% ligger i den 16: e percentilen i sitt årliga sortiment, vilket innebär att näringsidkarna på kort sikt prissätter i relativt låga volatilitetsförväntningar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read