Home Binary Options Online Långsiktigt trendlinje skulle kunna hålla oljelageret flytande - Schaeffer investeringsundersökning

Långsiktigt trendlinje skulle kunna hålla oljelageret flytande – Schaeffer investeringsundersökning


Oljepriserna på berg- och dalbana på senare tid har tagit Belgien-baserat råolja Euronav NV (NYSE: EURN) på en flyktig tur de senaste veckorna. Aktierna fick en flyktig stigning högre i april, innan de kom till ett huvud strax söder om $ 12,50 regionen. Det har varit en brant glid sedan, även om pullbacken har lagt EURN rätt i linje med en hausseartad trendlinje som enligt data från Schaeffer Senior Quantitative Analyst Rocky White har fungerat som en språngbräda för aktien tidigare.

Whites studie visar att EURN kommer inom en standardavvikelse från sitt 320-dagars glidande medelvärde två andra gånger under de senaste tre åren. En månad efter båda dessa signaler var kapitalet högre båda gångerna, i genomsnitt 7,17% pop. Vid sin nuvarande abborre på 9,97 dollar skulle ett liknande drag sätta Euronav-aktien till 10,70 dollar – hemma till dess i början av maj, lågbördsgapen.

Trots Euronavs ojämna beteende på listorna är analytiker otroligt haussiska på oljetransportspecialisten. Alla tre i täckningen betraktar det som ett “starkt köp”, plus, 12 månaders konsensus målpris på $ 15,64 är en 56,8% premie till nuvarande nivåer.

Alternativspelare har också tagit en optimistisk inställning till EURN. Under de senaste tio veckorna har 31.24 samtal hämtats för varje försäljning på International Securities Exchange (ISE), Cboe Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX). Detta förhållande ligger i den något förhöjda 61-procenten i sitt årliga intervall, vilket tyder på en hälsosammare än vanligt aptit för långa samtal för sent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read