Home Binary Options Online LB Surges på Victoria's Secret Store Closures - Schaeffer Investment Research

LB Surges på Victoria’s Secret Store Closures – Schaeffer Investment Research


L Brands Inc (NYSE: LB) just rapporterade förluster och intäkter från första kvartalet som missade analytikernas uppskattningar. Klädhandlarens Victoria’s Secret-filial, som har varit full av kontroverser nyligen såg försäljningen för första kvartalet till halva, medan Bath & Body Works-försäljningen minskade med 18%, varvid båda filialerna drabbades hårt av koronavirusrelaterade lockdowns. Företaget höll också tillbaka prognoser för andra kvartalet och helåret. Trots detta är LB en ökning med 15,5% vid $ 14,11, i takt med sitt högsta slut på över en månad, troligen på grund av nyheter om att företaget planerar att stänga 250 av sina Victoria’s Secret-butiker i Nordamerika i år.

Dagens våg har LB avslutat på toppen av sitt 60-dagars glidande medelvärde för första gången sedan 6 mars. Aktierna testar också sitt stöd tillbaka över $ 14-nivån, som har fungerat som ett tryck på listorna sedan LB: s gap minskade senare i mars . L Brands-aktien har ökat med 32% ensam den här veckan, även om det fortfarande lider under 20,9% från år till dag.

Den oväntade ökningen har tagit många alternativ spelare till bordet, med 60 000 samtal och 16 000 insatser över bandet hittills – fyra gånger det intradag genomsnittet. Den mest populära är den 10 augusti-samtalet, medan positioner öppnas också vid 14 juni-samtalet.

Detta hausseartade känsla har varit normen för LB för sent. Under de senaste 10 dagarna utbyttes 9 358 samtal, jämfört med bara 3 371 försändelser. Genom att uttrycka detta, LB sportar en Schaeffer put / call open interest ratio (SOIR) på 0,13, som ligger i den lägsta percentilen i sitt årliga intervall. Detta innebär att kortsiktiga optioner som handlare inte har varit mer samtalspåverkade under det senaste året.

Mäklargruppen sjunger emellertid en annan melodi. Av de 18 i täckningen, 12 kallar det ett “håll” eller värre, medan sex säger “starkt köp.” Dessutom är det 12 månaders konsensusprismålet på $ 15,03 en smal 5,3% -premie till nuvarande nivåer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read