Home Binary Options Online NWL och 24 andra aktier som ska undvikas nästa vecka - Schaeffer...

NWL och 24 andra aktier som ska undvikas nästa vecka – Schaeffer Investment Research


Igår, vi kronikerade bästa S&P 500 lager att äga under Memorial Day-veckan, historiskt sett. Nu är Schaeffer Senior kvantitativ analytiker Rocky White tillbaka för att ge oss de värsta 25 aktierna att äga under den semesterförkortade veckan. Att leda laddningen är Newell Co (NASDAQ: NWL), med särskilt avslappnad Memorial Day-veckan återvänder under de senaste 10 åren, enligt White data.

Mer specifikt, tittar tillbaka på det senaste decenniet, Newell lager har drabbats av en genomsnittlig förlust av Memorial Day-veckan på 4,6%, med bara två av 10 avkastningar positiva. Det är bra för värst på listan, med andraplatsen går till Lennar (LEN) med en genomsnittlig förlust på 4,3%.

NWL har minskat med 33,8% år 2020, med de senaste utbrotten som stöds av det 40-dagars glidande genomsnittet. Sedan de bottnade på 10,44 dollar den 23 mars har aktierna tillbringat en bättre del av de senaste tre månaderna med att konsolidera mellan 11 och 14 dollar nivåerna. Med tanke på denna prisåtgärd i sidled, är det ingen överraskning att sju av nio analytiker döljer lutna “håll” -betyg.

Dagligt aktiediagram NWL

I optionerna är dock kapitalets Schaeffer sälj / öppna räntesats (SOIR) på 0,51 lägre än alla utom 8% av andra avläsningar från det senaste året. Detta antyder att kortsiktiga alternativ spelare har sällan varit mer call-partisk under de senaste 12 månaderna. Genom att gräva djupare är samtalet den 15 juni hem för den största ökningen av det öppna intresset under de senaste tio dagarna.

Oavsett motiv, ser nu verkligen ut som en attraktiv tid att spekulera i Newells nästa drag med alternativ. Kapitalets Schaeffer Volatility Index (SVI) på 45% ligger i den 13: e percentilen i sitt årliga intervall. Detta innebär att optionsmarknaden prissätter i relativt låga volatilitetsförväntningar för tillfället.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read