Home Binary Options Online Palo Alto Stock har tjurar som surrar efter Beat i Q3 -...

Palo Alto Stock har tjurar som surrar efter Beat i Q3 – Schaeffer Investment Research


Palo Alto Networks Inc (NYSE: PANW) chimad in med intäkter efter gårdagens slut, och saker ser ännu bättre ut för ett företag som redan har ökat med 40% för kvartalet. Cybersecurity-plattformen bokförde skattemässiga intäkter från tredje kvartalet på $ 1,17 på 869,40 miljarder dollar i intäkter, som båda minskade Wall Street: s uppskattningar. VD Nikesh Arora talade om företagets ställning i en värld efter COVID 19 och noterade att PANW kunde utnyttja accelerationen till “fjärrarbetande modeller, flytta till molnet och fokusera på AI / ML och automatisering för att driva effektiva cybersäkerhetsresultat.”

Som svar har PANW ökat med 5,1% för att handla till 241,40 dollar i morse, på rätt väg för att nästan fylla ett skarpt gap i slutet av februari. Analytiker har dykbombat säkerheten med tjuranmärkningar idag; inte mindre än 15 mäklare har höjt sina prismål i morse. Det högsta kommer från D.A. Davidson till $ 290 från $ 270.

Palo Alto-aktien har stigit på listorna sedan den bredare marknadens mitten av mars tre-åriga låg på precis över $ 125 nivån. Nu uppåt en svindlande 82,9% från det låga, och PANW håller sig närmare sin 19 februari hela tiden höga på $ 251,10, styrd högre av sitt stödjande 10-dagars glidande medelvärde.

Strömmen av tjuranmärkningar idag är imponerande med tanke på att analytiker var extremt hausse på Palo Alto-aktien som går in i dag. Av de 28 i täckningen, 19 sportar ett “köp” eller bättre, utan att “sälja” att se. Samtidigt är det 12 månaders konsensusprismålet på $ 252,45 ett högt 10% -premie till gårdagens slut.

Palo Altos optioner har bubblat över idag som svar på resultatrapporten. På bara den första timmen av handeln har över 8 500 optioner bytt ut händer, åtta gånger det genomsnittliga intradagsmängden och volymsteget för den 99: e percentilen i dess årliga intervall. Avgiften är det veckovisa 5/22 250-strejksamtalet, men det finns också nya positioner som öppnas vid 245-strejksamtalet från samma serie.

Det är ingen överraskning att samtal dominerar vid International Securities Exchange (ISE), Cboe Options Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX). Faktum är att 4,41 samtal har köpts för varje satsning under de senaste tio dagarna, ett förhållande som ligger i den 98: e percentilen i sitt årliga intervall. Detta antyder att samtal hämtas i en snabbare tid än vanligt sent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read