Home Binary Options Online Positiva intäkter rapporterar bra för dialysleverantör - Schaeffer Investment Research

Positiva intäkter rapporterar bra för dialysleverantör – Schaeffer Investment Research


Njuredialysleverantör DaVita Inc (NYSE: DVA) har varit på en långsiktig stigning på listorna, och efter dess tillbakagång i mitten av mars, har brutit tillbaka över sitt hittills aktuella breakeven-märke, samt en trendlinje som förbinder lägre höjdpunkter sedan februari. Aktierna ser också stöd vid 30-dagars glidande medelvärde, efter en positiv resultatreaktion den 6 maj. Med detta stöd på plats är nu den perfekta tiden för tjurar att hoppa ombord på DVA.

Det finns fortfarande gott om analytikerpessimism som omger aktien, med fem av åtta som täcker företag som har en ljum “rekommendation”. Om den ökade pessimismen skulle slappna av kan det innebära en ännu större kraft för DaVita-beståndet inom en snar framtid.

Shorts ser ut att vara i täckningsläge, med 5,5 miljoner aktier som nu sålts kort. Det svarar för 4,6% av aktiens totala tillgängliga flottör, eller drygt tre dagar av värdet av köpkraften.

Slutligen ligger säkerhets Schaeffer’s Volatility Index (SVI) på 39% i den 25: e percentilen i sitt årliga sortiment, vilket innebär att alternativa spelare prissätter i relativt låga volatilitetsförväntningar just nu.

Prenumeranter på Schaeffers rekommendationstjänst för Weekend Trader-optioner fick denna DVA-kommentar på söndag kväll, tillsammans med en detaljerad rekommendation för handel – inklusive kompletta in- och utgångsparametrar. Läs mer om varför Weekendhandlare är en av våra mest populära tjänster för handel med alternativ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read