Home Binary Options Online Rikta in denna ETF för början av sommaren - Schaeffer Investment Research

Rikta in denna ETF för början av sommaren – Schaeffer Investment Research


När sommaren är närmare är det klassiska mantraet “sälja i maj och försvinna” alltid värt att besöka. Men istället för att fokusera på de bestånd som kämpar, tittade vi på de bästa sektorerna att äga under sommarmånaderna, liksom en aktie i synnerhet som blinkar en historiskt hausseartad signal.

Mer specifikt, enligt en studie från Schaeffer Senior kvantitativ analytiker Rocky White, nedan är de 15 bästa sektorsavkastningen för utbyteshanterade fonder (ETF) under de senaste tio åren, från slutet av april till slutet av juli.

Som ni ser har SPDR S&P Biotech ETF (XBI) en imponerande genomsnittlig avkastning på 8,6%, med åtta av 10 avkastningar positiva. Det är nästan dubbelt den näst bästa avkastningen för ETF: er som sammanställts på listan.

Så bland biotekniker, vilken skulle vara ett möjligt mål? Titta inte längre än Inovio Pharmaceuticals Inc (NASDAQ: INO). Per White kom INO precis inom en standardavvikelse från sitt 40-dagars glidande medelvärde efter en lång period över trendlinjen. Det egna kapitalet har dragit tillbaka till denna trendlinje fyra andra gånger under de senaste tre åren. En månad senare var Inovio högre alla fyra gånger, och i genomsnitt uppgick en enorm vinst på 77%.

Från INO: s nuvarande abborre på 10,88 $ kan en liknande skur sätta aktien runt 19 $ -nivån för första gången sedan 9 mars. Trots aktiernas tillbakagång på 19% under de senaste sju dagarna är Inovio uppe med 235% årligen, tack vare sin roll i att utveckla en potentiellt COVID-19-vaccin.

I optionerna är aktiens 10-dagars försäljningsvolym på 0,47 vid International Securities Exchange (ISE), Chicago Board Options Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX) i 90-talet i sitt årliga intervall . Detta indikerar att medan samtal har överträffat sätter på en absolut basis, har hastigheten för försäljningsköp jämfört med samtalsköp kraftigt accelererats.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read