Home Binary Options Online Sätter pop som Foot Locker Stock Steps to NYSE Cellar - Schaeffer...

Sätter pop som Foot Locker Stock Steps to NYSE Cellar – Schaeffer Investment Research


Andelarna i Foot Locker Inc (NYSE: FL) är nära botten av New York Stock Exchange (NYSE) idag, senast sett ned 12,8% vid $ 25,30. Sneaker-återförsäljaren rapporterade en förlust under första kvartalet som överskred Wall Walls uppskattningar, medan intäkterna också missade sitt märke. Den skyldige är naturligtvis butikens stängningar gjorda från COVID-19-pandemin. Som svar på den mardrömska rapporten kommer optionshandlare att komma ut i hopskott.

Vid den senaste kontrollen har över 13 000 alternativ korsat bandet – fyra gånger det genomsnittliga intradag, vilket innebär att nästan fördubblat antalet samtal. Ett djupare dyk visar att det mesta av denna aktivitet är centrerad kring den veckovisa 5/22 27-strejken, där nya positioner säljs för att öppna. Om så är fallet bankar dessa optionshandlare snabbt tillbaka från FL senast på fredagen, när optionerna löper ut.

Att föredra är inte något nytt. Detta är per FL: s 10-dagars försäljningsvolymförhållande på International Securities Exchange (ISE), Cboe Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX) som ligger i den 89: e percentilen i sitt årliga sortiment. Med tanke på detta är Foot Lockers Schaeffer sälj / call open interest ratio (SOIR) på 1,21 högre än alla utom 8% av avläsningarna från det senaste året, vilket innebär att handlare med kortvariga alternativ har sällan varit mer förspända.

På listorna har Foot Locker-aktien nu tagit en 34,3% frisyr 2020. Aktierna har fortfarande en ledning på 16% för kvartalet, men gick först motstånd i sitt 100-dagars glidande medelvärde. Men för kontekstuella ändamål är FL fortfarande ett avstånd från den 23 mars, nioårslånga på $ 17,46.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read