Home Binary Options Online Skodon lager smides högre efter intäkter - Schaeffer Investment Research

Skodon lager smides högre efter intäkter – Schaeffer Investment Research


Andelarna i Deckers Outdoor Corp (NYSE: DECK) har ökat med 10,7% vid $ 186 vid den senaste kontrollen, efter en positiv finansiell rapport för fjärde kvartalet. UGG-moderföretaget rapporterade vinster om 57 cent per aktie, mycket högre än de förväntade 9 cent per aktie som bedöms av analytiker, liksom högre intäkter än förväntat. Därefter höjde inte mindre än åtta analytiker sina prismål. Sex höjde sin uppskattning till $ 200, medan den högsta kom från BTIG till 208 $.

Med en imponerande återhämtning från slutet av två år i slutet av mars, dök DECK nyligen trycket på det 320-dagars glidande genomsnittet för första gången sedan dess den 12 mars björngapet. Dagens pop sätter också säkerheten hårt upp på sitt årliga datum – en nivå som det har skjutit upp mot för den bättre delen av den här veckan.

Analytiker sentimentet är överväldigande hausseartat, med de 11 i täckningen alla har “starkt köp” betyg. Dessutom är det konsensus 12-månadersprismålet på $ 195,50 fortfarande en premie på 5,9% till nuvarande nivåer.

Detta förtroende återspeglas också i optionerna. DECK har ett 10-dagars samtal / säljkvot på 1,94 på International Securities Exchange (ISE), Cboe Options Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX), som ligger högre än 72% av avläsningarna från det senaste året.

På andra håll är den korta räntan i nedgång, ned 7,9% under den senaste rapporteringsperioden. Det finns dock fortfarande utrymme för en kort pressning för att pressa beståndet högre. De 1,53 miljoner sålda aktierna står fortfarande för 5,5% av aktiens tillgängliga flottör, eller drygt tre dagars värde av uppköpt köpkraft.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read