Home Binary Options Online SteadyOptions 2019 - År i översyn

SteadyOptions 2019 – År i översyn


Vad är nytt?

  • Vi fortsätter att utöka omfattningen av våra branscher. Vi handlar nu med säkrade pjäser, kortvariga straddles, ratio spreadar och mer.

  • vi lanserade Stabil momentum och Steady Futures tjänster.

  • Vi har implementerat fler förbättringar av strategin som minskar risken och förbättrar avkastningen.

  • Vi började använda för att hitta och backtest några av våra affärer. Detta är ett utmärkt verktyg som redan producerat några trevliga vinnare för oss.

Vad gör så annorlunda?

Vi använder en total portföljmetod för resultatrapportering. Denna strategi återspeglar tillväxten av hela kontot, inte bara vad som var i riskzonen. Vi balanserar portföljen när det gäller optioner grekerna. SteadyOptions tillhandahåller en komplett portföljlösning. Vi handlar med en mängd olika icke-riktningsstrategier som balanserar varandra. Du kan allokera 60-70% av ditt alternativkonto till våra strategier och fortfarande sova bra på natten.

Vår prestanda är baserad på riktiga fyllningar. Varje handelsvarning kommer med skärmdump av våra mäklare. Vi lägger våra pengar där vår mun är. Vår resultatrapportering är helt transparent. Alla affärer listas på prestationssidan, med exakt datum för utgång / utgång och P / L-procent.

Det är inte en slump att SteadyOptions är rankad # 1 av 723 nyhetsbrev om utredningar, en webbplats för granskning av finansiella produkter. Läs alla våra recensioner här. Granskarna nämner särskilt vår ärlighet och öppenhet och dess enorma värde för vårt handelsgemenskap.

Vi lägger stor vikt vid utbildningen av alternativ. Det finns ett särskilt forum där varje handel diskuteras innan handeln genomförs. Vi diskuterar olika strategier och potentiella branscher. Till skillnad från de flesta andra tjänster som bara skickar handelsvarningar, förstår våra medlemmar skälen bakom handeln och följer inte bara blindt varningarna. SO hjälper faktiskt medlemmarna att bli bättre handlare.

Andra tjänster

Förutom SteadyOptions erbjuder vi följande tjänster:

Vi erbjuder ett paket med 5 produkter (SteadyOptions, Steady Momentum, Anchor Trades, PureVolatility och Steady Futures) för $ 745 per kvartal eller $ 2 495 per år. Detta representerar upp till 50% rabatt jämfört med enskilda tjänstesatser och du kommer att bli farförälder med denna hastighet så länge du håller ditt abonnemang aktivt. Detaljer om prenumeration sida. Fler paket finns tillgängliga – klicka här för detaljer.

Prenumerera på alla tjänster ger utmärkt diversifiering eftersom dessa tjänster har låg korrelation, och du får också ONE-programvaran gratis i 12 månader med det årliga paketet.


Vi erbjuder också Hanterade konton för Anchor Trades och Steady Momentum.

Sammanfattning

2019 var ytterligare ett utmärkt år för våra medlemmar. Alla våra tjänster levererade utmärkt avkastning.

SteadyOptions är nu 8 år gammal. Vi har kommit långt sedan vi började. Vi är nu erkända som:

Jag ser samhället som den bästa delen av vår tjänst. Jag tror att vi har de bästa och mest engagerade samhället med optioner i världen. Vi har nu medlemmar från över 50 län. Våra medlemmar publicerade över 125 000 inlägg under de senaste åtta åren. Dessa fakta visar dig det enorma mervärdet av vårt handelsgemenskap.

Jag vill tacka var och en av er som har gått med och stöttat oss. Vi fortsätter att sträva efter att vara det bästa samhället med optionshandlare och kontinuerligt förbättra och förbättra våra tjänster.


Låt mig avsluta med mitt favoritcitat från Michael Covel:

“Vinsten kommer i massor. Tricket när du går i sidled mellan hemmalöp är att inte förlora för mycket däremellan.”

Om du inte är medlem och är intresserad av att gå med kan du Klicka här att gå med i vårt vinnande lag. När du går med i SteadyOptions kommer vi att dela med dig allt vi vet om alternativ. Vi kommer aldrig att försöka sälja dig ytterligare “proprietära system”, utbildning, webbseminarier etc. Alla våra “hemligheter” ingår i din månadsavgift.

Happy Trading från SO team!

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read