Home Binary Options Online Tekniska signaler visar bra för REIT - Schaeffer investeringsundersökningar

Tekniska signaler visar bra för REIT – Schaeffer investeringsundersökningar


Liksom de flesta av marknaden, förtroende för fastighetsinvesteringar (REIT) Digital Reality Trust, Inc (NYSE: DLR) har tagit en anmärkningsvärd tumling av sin 28 april-höjd av $ 158,36. Säkerheten är redan nere med 10,9% den här månaden och handlas tillbaka nära början av aprilnivåerna. Flera tekniska nivåer på listorna hjälper till att innehålla detta tillbakagång, inklusive 160-dagars glidande medelvärde – en trendlinje som tidigare fungerade som en språngbräda för DLR.

DLR har kommit inom en standardavvikelse från denna trendlinje fem andra gånger under de senaste tre åren. Säkerheten var högre en månad senare efter 80% av dessa signaler och var i genomsnitt en månads avkastning på 2,6%. Ett liknande drag, från DLR: s nuvarande abborre till $ 132,34, skulle sätta REIT på $ 135,78, hem till dess topp för 2019.

Även med den senaste nackdelen har DLR ökat med 12% året innan och sitter långt borta från dess årliga 23 mars låg på 105 dollar. Förutom sitt 160-dagars glidande medelvärde fungerar stöd vid 120-dagars trendlinjen också som ett fast golv på listorna.

Titta någon annanstans, är analytiker sentiment delas upp mitten på datacentret bekymmer, med åtta kallar det ett “starkt köp” och sju säger “håll.” Det 12 månaders konsensusprismålet på $ 145,94 är under tiden en premie på 10,8% till nuvarande nivåer.

När det gäller alternativ är det inte mycket att skriva hem om. Bara 997 samtal och 580 satsningar har korsat bandet under de senaste tio dagarna. Det är emellertid värt att notera att DLR: s 50-dagars call / put-kvot på 1,4 vid International Securities Exchange (ISE), Cboe Exchange (CBOE) och NASDAQ OMX PHLX (PHLX) ligger högre än 79% av alla andra avläsningar från det senaste året. Detta innebär att denna tendens till samtal är ovanlig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read